Friday, June 6, 2008

Η φρικαλεότητα του Ευρωπαικού Συντηρητισμού.Για τους θεατές του EURO 2008


Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει το ματς.


Ολοι θα θαυμάσουν δύο θαυμάσιες χώρες με ειδυλλιακά χωρουδάκια,καθαρά εστιατόρια, τρένα στην ώρα τους.Μικροί παράδεισοι στο κέντρο της Ευρώπης.


Πίσω όμως από την κουρτίνα όπως πάντα κρύβεται μια αποκρουστική πραγματικότητα


Η αθώα Ελβετία, κρατήθηκε επιδέξια εκτός δευτέρου Παγκοσμίου,και απετέλεσε το χώρο υποδοχής όποιας λεηλασίας έγινε απο τους Χιτλερικούς.Ακόμα μέχρι σήμερα ψάχνουν οι επιζώντες του ολοκαυτώματος.


Ακόμα και σήμερα, η CH σωρεύει όλα τα κεφάλαια , από τις πιο παράνομες δραστηριότητες του Trafficking των ναρκωτικών της παιδικής πορνογραφίας.Το κόλπο απλό ,κάνεις μια παράκτια σε κανένα νησί, της οποίας όμως το ταμείο, είναι σε ελβετικό λογαριασμό


Τέλος γα τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ομοσπονδιακή αυτή χώρα συναγωνίζεται την Σαουδική Αραβία,παραχωρώντας δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες το 1971!!!


Η αθώα Αυστρία ,ευτύχησε να έχει τον πρώτο σε ποσοστά Ακροδεξιό πολιτικό στην Ευρώπη ,που χάρις σε τρικ της EU, δεν έγινε πρωθυπουργός,και κανείς δε ξέρει ακριβώς τι μαγειρέματα γίνονται για να αποκρυβεί το υποβόσκον ακροδεξιό μέτωπο.


Κάθε δυο χρόνια ,ανακαλύπτουμε έγκλειστους σε υπόγεια, σε σενάρια που συγκριτικά η "Σιωπή των Αμνών" φαίνεται κομεντί. Και όλα αυτά δίπλα σε φιλησυχους χαρούμενους καθημερινούς Αυστριακούς.


Ή Ευρώπη έχει ωραίες χώρες αλλά και καλά κρυμμένα μυστικά

7 comments:

Nikos Lioliopoulos said...

Πολύ σοβαρός ο προβληματισμός που θέτεις . Νομίζω όμως ότι σε κάθε περίπτωση και οι δύο λαοί είναι αρκετά πιο πολιτισμένοι από εμάς. Σίγουρα αυτό που γίνεται στην Ελβετία είναι ένα έγκλημα δεκαετιών . Μια ακόμη απόδειξη ότι οι ισχυροί βρίσκουν πάντα τρόπο να βολεύονται. Πχ. Offshore, φορολογικοί παράδεισοι κ.α. Ομως οι Ελβετοί παρότι τρεις στην ουσία εθνότητες είναι ένας πολύ πολιτισμένος και φιλήσυχος λαός.
Οσο για την ακροδεξιά είναι μεγάλη ιστορία νομίζω. Ας θυμηθούμε το πώς ο Γερμανικός λαός έπεσε θύμα των πιο εγκληματικών ανθρώπινων ενστίκτων, παρασυρόμενος στη δίνη του Εθνικοσοσιαλισμού.

Greek Rider said...

Απ' ότι ξέρω η Ελβετία είναι η μόνη χώρα την οποία κυβερνάνε κυριολεκτικά οι τραπεζίτες χωρίς περιστροφές.

Left Liberal Synthesis said...

@Νικο
@GR
Νομίζω ότι είναι σαφές ότι απλώς ,θυμίζω στον εαυτό μου πρώτα,πωα κάτω από κάτι κουρντισμένες κοινωνίες,βασιλεύει το έρεβος.
Οι λαοί είναι ΟΚ

OnWine said...

Οχι lls, οι λαοί δεν είναι ...ΟΚ... και οχι, Νίκο, ο Γερμανικός λαός δεν έπεσε θύμα κανενός... ουτε παρασύρθηκε από κανένα... απλά, αυτά που ζητούσε, καλύφθηκαν από τον εθνικοσοσιαλισμό, που ηταν παρών οταν οι ...άλλοι "σοσιαλιστές" ήσαν απόντες... ο Γερμανικός λαός ΨΗΦΙΣΕ τον Χίτλερ, μην το ξεχνάμε, και μην "αθωώνουμε" τους λαούς τόσο εύκολα...

Οι λαοί μπορούν να υποδουλωθούν ΚΑΙ από εσωτερικούς "σωτήρες", και από εξωτερικούς εχθρούς... μόνο που τους "σωτήρες" οι λαοί είναι αυτοί που τους φέρνουν συνήθως στην εξουσία... είτε με ψηφοφορία, είτε με συμμετοχή στην επανάσταση... και δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τύρανος στην ιστορία της ανθρωπότητας που να μην είχε μέρος του λαού με το μέρος του...

Και είναι θλιβερό οτι την επομένη της πτώσης του εθνικοσοσιαλισμού, δεν υπήρχε ουτε ένας εθνικοσοσιαλιστής στην Γερμανία... και κανένας δεν "ήξερε"..., οπως και μετά την πτώση του κομμουνισμού, οι πρώην πράκτορες της ΚGB υπήρξαν οι ...απόστολοι των δημοκρατικών ιδεωδών...

Και οι Αυστρια΄κοί ...ξέρουν, και οι Ελβετοί (όσο ηλίθιοι και να είναι) και αυτοι ...ξέρουν επίσης... δεν τους εξαπάτησαν οι τραπεζίτες, αυτοί αποφάσισαν να κυβερνώνται από αυτούς...

Αν ο λαός εχει δικαίωμα ψήφου... δικαίωμα να εκλέγει... έχει και την ευθύνη... και αυτό το συνεχές "χάιδεμα" του λαού από τους πολιτικούς και ...οποιους άλλους, εμένα μου γυρνάει τα άντερα....

Left Liberal Synthesis said...

Μαζί σου ούτε να συμφωνήσω δεν μπορώ,μπορεί και να τα ακούσω.
Κανένας λαός δεν είναι αθώος,αλλά και κανένας λαός ως σύνολο δεν είναι ένοχος για τον κάθε διεστραμμένο.

katerina said...

Τι μαρτύριο και αυτό των γενικεύσεων που όλοι ξορκίζουμε και όλοι βολευόμαστε και πορευόμαστε με αυτές.

....Καλοί Λαοί, .....κακοί Λαοί, ....Λαοί θύτες και .....Λαοί θύματα.

Έχω δηλώσει άλλωστε κατ’ επανάληψη ότι ζω για την στιγμή που θα ξυπνήσει ο Ελβετικός Ιμπεριαλισμός, και η Ελλάδα του μεγαλείου, της δόξας, του πολιτισμού, και των ...Ηρώων, θα γίνει επιτέλους ένα ...Ελβετικό προτεκτοράτο.
Αν δω δε, και τον Ψωμιάδη, σε ρόλο Αρη Βελουχιώτη, ντυμένο Κολομπινα, επιτέλους θα έχουν εκπληρωθει όλα τα όνειρα μου, ...τουλάχιστον όσον αφορά την πολιτική κατάσταση της Λεβεντογέννας χώρας μου.

Υ.Γ.Δεν θέλω να χαλάσω το Euro σας, και κατανοώ τα ενοχικά σας σύνδρομα όταν το απολαμβάνετε.

Left Liberal Synthesis said...

Ενοχικά σύνδρομα δεν φαίνεται καρόλου ε?